Ziet u zichzelf al na een prachtige dag in onze Penthouse Suite nagenieten? Of misschien heeft u vrienden of familie die binnenkort gaan trouwen en lijkt dit arrangement u het ideale geschenk…

Voor pasgetrouwden hebben wij een “huwelijksnacht arrangement” beschikbaar waar u bij aankomst* wordt ontvangen in een romantisch setting met rozenblaasjes en kaarsjes.

Na een heerlijke nachtrust als ‘newly weds’ brengen wij u de volgende ochtend graag een uitgebreid ontbijt met bubbels op de suite, óf, bij mooi weer, op uw privé dakterras.

Verder relaxen kan u dan in onze biosauna die privé ter uwer beschikking staat of u kan ook gewoon lekker lang van uw suite genieten, want u hoeft pas om 14u de kamer te verlaten!

Voor 2 personen

  • 1 overnachting in onze prachtige Penthouse suite die voor de gelegenheid romantisch versierd wordt
  • “Ontbijt op bed” Uitgebreid ontbijt met twee flesjes (20cl) bubbels op de suite geserveerd
  • Vrij gebruik van parkeergarage en biosauna
  • Late check out (14u)

Huwelijksnacht arrangement Penthouse Suite: € 229,00 exclusief toeristenbelasting.

Geldig

vrijdag t/m zondag & feestdagen

Mogelijke supplementen

Supplement weekdag (ma t/m do) + € 30
 
U kan dit arrangement voor uzelf of als geschenk (onder de vorm van een cadeaubon) reserveren door een mailtje te sturen naar info@vixxhotel.be. Vermeld uw volledig adres + “Huwelijksnacht arrangement” + of het voor u zelf is of als geschenk + of de overnachting tijdens het weekend- of tijdens de week valt.
In het geval van een geschenk wordt de cadeaubon per post naar u thuis opgestuurd of u kan hem ook bij ons komen afhalen (graag een seintje vooraf).

Benieuwd? Kom geruste eens vooraf een kijkje nemen!

* De hotelreceptie sluit om 22u maar er wordt vooraf met u afgesproken hoe u toegang heeft tot uw suite.